Urządzenie do produkcji szaszłyków
Urządzenie do produkcji szaszłyków
Szaszłykarka MSM 171 L
Zalety:
- Mobilność - łatwe przemieszczanie i przechowywanie
- Małe rozmiary - 1,8 m x 1,5 m x 1,2 m
- Nieograniczony zakres wyboru produktu finalnego
- Foremki wykonane według potrzeb klienta
- Szaszłyk wygląda zawsze jak ręcznie robiony
- Łatwość przezbrojenia urządzenia
- Prosta w obsłudze
- Szybkie i łatwe mycie oraz konserwacja urządzenia
- Szybkie i łatwe przezbrajanie dla innej długości patyczków
-
Wykonanie ze stali nierdzewnej i tworzyw
dopuszczonych do przemysłu spożywczego - Posiada znak CE
- Produkt Polski
Dane techniczne:
- Wydajność produkcji szaszłyków (na godz,): do 900 szt. (przy 2 operatorach)
- Długość patyczków: od 100 mm do 300 mm
- Średnica patyczków: 3,2 mm
- W pakiecie dostoswane foremki: 1 kpl
- Waga szaszłyków: 90 gr - 200 gr
- Waga przetworzonych produktów na zmianę (8h): od 550 kg - 1200 kg
Przykłady szaszłyków
Znakowanie patyczków do szaszłyków, lodów itp.
SZASZŁYKARKA SSM18.1
Urządzenie do nadziewania produktów spożywczych na patyki do szaszłyków
Urządzenie zostało zaprojektowane do nabijania produktów spożywczych na patyki do szaszłyków. Należy zadbać aby magazynek został napełniony odpowiednimi patykami. Po napełnieniu zasobnika produktami spożywczymi następuje automatyczne uruchomienie podajnika taśmowego i transport zasobnika napełnionego pod głowicę, w której następuje nabijanie produktów na patyki. Podajnik uruchamia się automatycznie a po ponownym zatrzymaniu można przystąpić do kolejnego wbijania.
Dane techniczne:
- Wdajność prod. szaszłyków (na godz.): do 2400 szt
- Długość patyczków: od 100 do 300 mm
- Średnica patyczków: 3,2 mm
- Waga szaszłyków: 90 - 200 gr
- Wymiar: 1300 x 1300 x 1100 mm
- Wyposażenie opcjonalne: podajnik od 2000 - 5000 mm
Więcej informacji:
Biuro Obsługi Klienta
14 62 66 852